WORKSHOP 

Sajnos a jelenlegi helyzetre tekintettel, workshopjaink szünetelnek.

Az üveg nem az a matéria, amivel gyorsan zöldágra lehet vergődni. Az alkotáshoz nem csak ihlet kell, hanem gyakorlás, technikai tudás és rengeteg idő is. Te választhatod a rövidebb utat. Jelentkezz workshopjainkra!

Színek és formák workshop

Csoport létszáma: 4 fő

2020. Időpontok: hamarosan

Ha négyen érkeznétek mint csapat, egyedi igényeket is fogadok az időpontokkal kapcsolatban 

Első alkalom

Inspirálódás után rajzolunk, megtervezzük az üvegpanel színeit, osztásait és mintáját. A tervezéshez segítségként bemutatom az üvegvágást és a festék felhordásának több technikáját is, amiből majd választhatsz.

Kivágjuk az üveget, tisztítjuk, majd bepakolunk a kemencébe. 

Második alkalom

Végre kézbe lehet venni az összeolvadt üvegpanelt!

Megtanuljuk bekeverni a vas oxidos fekete üvegfestéket, a felhordás technikáit. Amint kész a festés, újra bepakolunk a kemencébe és indulhat is a festék beégetés. 


A végeredményt a workshop után 1-2 héttel lehet átvenni. A workshop során elkészült panelek talpazattal együtt kerülnek átadásra.Workshop ára: 39.000 Ft - 2 alkalmas workshopVirág lelkek workshop

Csoport létszáma: 4 fő

2020 Időpontok: hamarosan

Ha négyen érkeznétek mint csapat, egyedi igényeket is fogadok az időpontokkal kapcsolatban


A virágok élete nagyon rövid, s habár ezen a workshopon a préselés miatt még inkább lerövidül ez az időintervallum, a szirmok, levelek, ágacskák formái az örökkévalóságik megmaradnak az üvegben.

A workshoppon többféle virág, ág, termés közül válogathattok. Ha esetleg van kedvenc virágod, jelentkezéskor írd meg nekem, hátha be tudom szerezni. Nem minden virág hagy megfelelő nyomot préseléskor, ezért olyan alapanyagokat szerzek be amik használhatóak erre a célra.

A munkafolyamat türelmet igényel, de egy jó társasággal elröppen az idő és a végeredmény mindig szép, néha meglepő és változatos.

Az üvegpanelekhez áttetsző üveget használunk, így a falfestéssel lehet játszani. :) Az én otthonomban is ékeskedik egy ilyen üvegvirág csokor.


A végeredményt a workshop után 1-2 héttel lehet átvenni. A workshop során elkészült panelek talpazattal együtt kerülnek átadásra. 

Workshop ára: 29.000 Ft 


Üvegszórat és buborék workshop


Csoport létszáma: 4 fő

2020. Időpontok: hamarosan

Ha négyen érkeznétek mint csapat, egyedi igényeket is fogadok az időpontokkal kapcsolatban


50 féle üvegszórat és szín közül választhatsz !

Ezen a workshopon megismerkedhetsz az üvegfestés kötetlen, játékos oldalával. Megtanuljuk a festékek keverését, kombinálását és használatát, szem előtt tartva az üveg olvadásának folyamatát. Három kisebb üvegpanelt készíthetsz el változatos színekkel és formákkal.

Önfeledt alkotásban lesz részed, amit kiszámíthatatlan üvegbuborékok tesznek izgalmassá.

Ne tervezz, csak alkoss!


A végeredményt a workshop után 1-2 héttel lehet átvenni. A workshop során elkészült panelek talpazattal együtt kerülnek átadásra.

Workshop ára:  25.000 Ft 19.000 Ft 


Üveg látkép workshop


A casting technika, másnéven az üveg öntés a tömör testek, szoborszerű formák eszköze.

Első alkalom

Agyagból megformázzuk a hegyek, dombok, szántóföldek látképét , amit üvegként szeretnénk viszontlátni. Az elkészült domborművet hőálló keverékkel öntjük le, majd a megszilárdult formából kimossuk az agyagot, így elkészül az üvegöntéshez szükséges forma, amibe az üveg beleolvadhat mint a méz.

Második alkalom

A megszilárdult tömör üveget kibontjuk a formából majd jöhetnek az utómunkálatok, mint homokfúvás, gravírozás, egyes részek kitöltése színezett műgyantával. 


A végeredményt a workshop után 1-2 nappal lehet átvenni.  


Csoport létszáma:

Időpontok:  hamarosan

Workshop ára: 60.000 Ft 49.000 Ft 


Jelentkezés érvényessége

A jelentkezéseket beérkezési sorrendben fogadjuk. A sikeres regisztrációról visszaigazoló emailben tájékoztatjuk a jelentkezőket, a szabad helyek függvényében. A regisztráció a tanfolyami díj 50%-nak beérkezésével válik véglegessé. Az összeget legkésőbb a regisztráció visszaigazolását követő 5 munkanapon belül kérjük befizetni. Ha ajándékkártyával jelentkezel, nincs más dolgod mint időpontot foglalni.


Lemondási feltételek

A tanfolyam kezdete előtt egy héttel csak 20%, egy héten belül 50% kezelési költség felszámításával mondható le.

Ajándékkártyás foglalást csak egy héttel a tanfolyam kezdete előtt lehet lemondani. Egy héten belüli lemondás esetén az ajándékkártyát nincs módunkban beváltani újabb foglalás esetén.Jelentkezéshez kérjük, add meg a következő adataid: